Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
haromharmad

A Három Harmad célja

Borszéki Péter · 1 éve
   Sziasztok, Borszéki Péter vagyok, 23 éves fitness instruktor, személyi edző. Egyre nagyobb divat a fitness, mint életforma, sokan szeretnének jobb formába kerülni, fogyni, izmot növelni, egészségesebben élni. Úgy gondolom, mindenünket lecserélhetjük, ha már nem tetszik a régi, veszünk új ruhát, ha már nem jó a két éves Iphone, veszünk újat. Mindenünket cserélgetjük, egy valamit azonban nem cserélhetünk le, és az a test amiben élünk. A test ami szerintem megér annyi tiszteletet, hogy foglalkozzunk vele.  

   Nem fogom azt mondani, hogy mostantól mindenki álljon át szigorúan a csirkemell-barnarízs-brokkoli diétára, hogy csak vizet igyon, az alkoholra rá se nézzen, és jobb ha a hétvégi partyzásokat már most elfelejti. Álszent is lennék, ha ezt mondanám, én is szoktam inni is, bulizni is, gyorskaját is eszek néha, bevallom, és a pizzát se vetem meg, mégis haladok előre, fejlődök.

   Amit el szeretnék érni az az, hogy mindenki tisztában legyen vele mi az ami belefér, mi az ami nem. Tudjuk mérlegelni a dolgokat, megéri-e az adott dolog egészségünk és jó közérzetünk szempontjából? Vegyük például az alkoholt. Nyilván káros és egy épkézláb diátába se foglal helyet. Egy barátokkal átmulatott éjszaka azonban csökkentheti a stresszt és napokra feltölthet minket. Nem beszélve a számtalan így szerzett emlékről.  Vagy az étkezés... le szeretnék fogyni, de nem tudok lemondani a csokiról? Valóban le kell-e mondani mindenről amit szeretünk? Mi a válasz tehát?

   Lényeg, hogy tudjuk mit viszünk be a szervezetünkbe, tudjuk, hogy annak mire van szüksége, hogy optimálisan működjön. Optimalitás. Ez a legfontosabb! Nem keményen kell edzeni, hanem ésszel! A dolgok mögé látva és szépen átgondolva. Nem keményen kell diátázni, hanem logikusan átgondolni mikor mit kellene ennünk úgy, hogy esetleg még egy kis (utálom ezt a szót, de le kell írnom) "bűnözés" / csalás is beleférhessen.

   Ahhoz, hogy ezeket megtudjátok, nem kell mást tennetek, mint informálódni! Itt és máshol. Azon leszek, hogy minél több hasznos információval lássalak el titeket célotok elérése érdekében!

Érjük el céljainkat együtt!

Kövessetek, tanuljatok és fejlődjetek velem!

Borszéki Péter - Három Harmad
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Borszéki Péter
Sziasztok, Borszéki Péter vagyok, Fitness Instruktor, Személyi Edző! Ez pedig itt az én blogom, testépítésről, fitnessről, táplálkozásról! Kövessetek Facebookon (Három harmad)és Instagramon (harom.harmad) és tanuljatok, fejlődjetek velem!